Stappen zetten naar meer Geluk

Op deze pagina vind je een kort overzicht van de stappen die je bij mij kunt maken voor jouw Groei in Geluk.
Vind je het lastig om te bepalen waar te beginnen? Je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Workshop De Lachspiegel

De Lachspiegel - Verander je zelfbeeld met een lachVerbeter je leven, begin bij je zelfbeeld!
Op deze dag krijg jij de tools om jouw zelfbeeld een flinke positieve impuls te geven. Omdat je de wereld ervaart op eenzelfde manier als waarop jij jezelf ervaart, brengt een positiever zelfbeeld jou groot geluk in je dagelijks leven.

We gebruiken o.a. lachoefeningen voor positiviteit en ontspanning, visualisaties om het onderbewuste te bereiken en krachtige taal om je hersenen te herprogrammeren. Vooral hebben we ook heel veel plezier in dit proces.

Na deze workshop ga je jouw zelfbeeld steeds verder versterken. En van daaruit jouw leven steeds mooier en krachtiger maken.

Workshop Create Your Happiness

Een gelukkige toekomst creëer je zelfIn deze fijne, optimistische workshop creëer jij het beeld van hoe jouw toekomst eruit mag zien en hoe dat voor je voelt. Dit beeld veranker je diep in jezelf op meerdere manieren.

Je gaat naar huis met dit beeld in je hoofd, in je hart en op papier. Vervolgens ga je onbewust vanzelf de keuzes maken, die passen bij jouw gelukkige toekomst. Zo simpel is het echt.

Geluksessies

In een individueel coachtraject diepen we jouw vraag uit op een persoonlijke manier.
Vriendelijk, invoelend en waar nodig confronterend help ik je om jouw eigen antwoorden te vinden. Ik stimuleer je om je verstand te gebruiken en om jouw gevoel in te zetten. En natuurlijk ga je vervolgens gerichte actie ondernemen.

Het doel is dat jij binnen korte tijd meer Geluk ervaart en weer zelfstandig verder kan met jouw leven en jouw Groei in Geluk. Meestal zijn 3-5 sessies al voldoende.

Kies de volgende stap op jouw weg naar meer Geluk

Aan de hand van de bovenstaande beschrijvingen krijg je een indruk van de mogelijkheden die ik bied.
Heb je al gevoeld welke stap op dit moment past bij jou? Schrijf je dan meteen in!

Liever wat hulp? In een vrijblijvend intake gesprek kijken we samen naar wat jij op dit moment in jouw leven nodig hebt en welke stap jij daarvoor kunt maken. Misschien kan ik je bij die volgende stap helpen en misschien kun je dat beter ergens anders vinden. Dat ontdekken we vanzelf. Vraag nu je gesprek aan!