Nieuwe coachruimte Happy in Balance

Vorige week was de nieuwe coachruimte in grote lijnen af. En hij is prachtig! Ik ben er zó blij mee.

Coachruimte zithoekIk heb er een aantal weken veel energie in gestoken. Ik heb bijna alles zelf gedaan (ook het hulp vragen waar nodig). Het is dan ook echt mijn ruimte geworden. Een ruimte die ik graag wil delen met mijn klanten.

Coachruimte bewegingsruimteDe nieuwe coachruimte is licht en ruim. Er kunnen niet alleen coachsessies, maar ook workshops worden gehouden voor kleine groepen (tot 8 personen). Ruimte, licht, sfeer en energie ondersteunen de groeiprocessen van iedereen die hier bezig gaat.

Kom zelf kijken

Wil je mijn nieuwe coachruimte eens met eigen ogen zien? Dat kan! Je bent zeer welkom.
Op 28 mei is er een open middag vanaf 13.00 u.
Voor andere data: neem even contact met mij op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *