Wil jij ook Groeien in Geluk?

Geluk

Wil jij ook Groeien in Geluk?

Wij mensen zijn allemaal gelukzoekers. Ik, jij, wij allemaal. Iedereen zoekt geluk. Alles wat we doen komt voort uit de behoefte om ons gelukkig(er) te voelen.

Geluk ervaren geeft een gevoel van rijkdom, van magie en van vervulling. Het is een heel persoonlijk gevoel, de één ervaart er veel van en de ander weinig. Wat geluk voor de één is, is dat niet voor de ander. Je kunt het niet nadoen, na-apen en ook niet doen alsof. Het is een puur gevoel dat je gewoon herkent als je het voelt. Een onderbuikgevoel, een rilling, een glimlach of de slappe lach. Het kan van alles zijn.

Zou het niet heerlijk zijn altijd geluk te ervaren? Dat wil ik graag en jij wellicht ook, maar het leven laat je nou eenmaal ook andere dingen zien en ervaren. Er zijn allerlei redenen waarom geluk soms moeilijk te vinden is, of jij je niet gelukkig voelt.

Toch is geluk altijd binnen handbereik, ook als je in de put zit. Soms vergeten we dat we er zelf invloed op hebben. Je kunt zelf zorgen dat je (meer) geluk ervaart. Wanneer je de moeite neemt en op zoek gaat naar wat jou gelukkig maakt, kun je jouw geluk vergroten. Geluk is MAAKBAAR.

Happy in Balance vorm logo

HAPPY IN BALANCE

Happy in Balance betekent letterlijk dat Geluk het makkelijkst te bereiken is door verstand en gevoel met elkaar te verbinden. In een goede balans en samenwerking. Dit is te leren en te oefenen. Happy in Balance helpt iedereen – met veel plezier – die bezig wil zijn met (meer) geluk ervaren in zijn of haar leven. Ben jij iemand die graag wil Groeien in Geluk? Join in!

Denk niet dat je continu gelukkig zult zijn. Het hoort bij ieders leven dat je soms problemen hebt en je verdrietig of boos voelt. Dat hebben we allemaal. Toch is jezelf gelukkiger maken telkens weer mogelijk. Voor iedereen. Groeien in Geluk is eigenlijk heel eenvoudig. Kijk hier voor enkele stappen die je direct kunt zetten. Het zal je helpen.
All you need is een beetje goede wil en eerlijkheid naar jezelf.

Wanneer je Happy in Balance bent

  Ervaar je innerlijke rust
  Maak je als vanzelf keuzes die echt bij jou passen
  Reageer je zonder moeite passend op wat er gebeurt
  Bouw je fijne contacten op met anderen
  Geniet je van je leven, ongeacht wat zich voordoet!
  Sta je positief in het leven en neem je verantwoordelijkheid

There is no limit!
Voel jij je al gelukkig? Mooi! Maar er kan nog meer bij. Er is geen limiet.

Happy in Balance vorm logo

Wil jij je ook gelukkig en in balans voelen?

Happy in Balance biedt workshops, trainingen, lezingen en één-op-één sessies. Alles gericht op Groeien in Geluk. Dat is wat we allemaal willen; gelukkig zijn, dit ervaren, delen en ook overbrengen. Wanneer jij je gelukkig voelt help je vanzelf anderen om zich ook gelukkiger te voelen. Zo worden we met zijn allen nóg gelukkiger. Hoe mooi is dat?

Kies jij ook voor (meer) GELUK? Van harte welkom!

Happy in Balance vorm logo

Doe mee als je …

Happy! Ga Groeien in Geluk!

♥  Bewust wilt werken aan jouw Gelukgevoel
  Verstand en Gevoel wilt verbinden
  Positief in het leven wilt staan
  Zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven
  Eerlijk naar jezelf durft te zijn
  Je wil ontwikkelen door inzicht, begrip en oefening

Happy in Balance vorm logo

Liever eerst van gedachten wisselen, even persoonlijk kennismaken of heb je een vraag? Een eerste ontmoeting is altijd vrijblijvend mogelijk. Klik hier voor een afspraak, telefonisch of in mijn praktijkruimte.