Nicole Binnendijk

Mijn naam is Nicole Binnendijk.

Nicole Binnendijk

Nicole Binnendijk

Ik ben een zoeker

Ik ben altijd weer op zoek naar antwoorden, inzichten, nieuwe mogelijkheden.
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Waarom reageert iemand zoals hij doet? Wat is er mogelijk om meer ontspanning, plezier en geluk te ervaren, om doelen te bereiken?
En wie zoekt, zal vinden!

In de loop van mijn leven heb ik heel veel geleerd. Over mezelf. Over menselijk functioneren. En over mogelijkheden tot verandering. En ik blijf leren. Omdat ik daar blij van word!

Van het schuchtere, onzekere meisje dat ik ooit was, naar de volwassen en tevreden vrouw van nu is een hele reis geweest. Een reis die soms moeilijk, vaak uitdagend en altijd de moeite waard was.

Kennis en ervaring

Omdat ik altijd leergierig ben en meer wil weten en begrijpen, heb ik vele opleidingen gevolgd.
O.a. Natuurgeneeskunde, Kinesiologie, Coaching & Counselling, Lachtherapie, NLP (Practitioner en Master), SoulKey therapie en Trauma Collapse Technique.

Nog belangrijker dan alle kennis, was de ontwikkeling die ik doormaakte als mens. Ik heb inzichten gekregen uit ervaring. Ik heb leren voelen en afstemmen, zowel bij mezelf, als bij anderen. Ik heb ervaren hoe innerlijke processen kunnen stagneren of versnellen. En ik heb ontdekt dat de eenvoudige, leuke benadering vaak veel effectiever is dan een zware, moeilijke benadering.

Heel veel heb ik ook geleerd van Natural Horsemanship en mijn periode Coachen met Paarden. Het onvoorwaardelijk liefdevol aanwezig zijn, het spiegelen zonder oordeel. Simpelweg laten zien wat er is. En dan de kans geven om te oefenen met ander gedrag. Net zolang tot het doel bereikt is!

Passie

Nu weet ik van mezelf dat ik een goede coach ben. Niet omdat ik dat beweer, maar omdat mijn cliënten dat zeggen. Voor mijzelf is het vooral een passie om jou te helpen vol vertrouwen jouw pad te volgen en jouw doelen te bereiken.

Ik hoop heel veel mensen te kunnen helpen om lekkerder te functioneren en zich gelukkiger te voelen met zichzelf en hun leven. Want ik geloof beslist:

Gelukkige mensen maken een betere wereld

Wil je mij persoonlijk leren kennen om een indruk te krijgen wat ik voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik zie ernaar uit jou te leren kennen!
Hartelijke groeten,

Nicole