Voor reacties op het e-book 10 Simpele Tips voor Instant Geluk volg je deze link.

Reacties op sessies en workshops van Happy in Balance vind je hieronder.

Over Individuele sessies

Een hele fijne Geluksessie gehad bij Nicole. Heb door haar behandeling meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is en daar ook naar te kunnen/mogen leven. Sta nu veel sterker in mijn schoenen.

Myriam F.

Een tijd geleden heb ik bij Nicole een SoulKey sessie gedaan.
Het was voor mij een heel intense ervaring die het nodige heeft losgemaakt rond de thema’s die voor mij belangrijk zijn. En teruglezend kwam ik weer in die ervaring.
Ik merk dat de sessie nog steeds doorwerkt en denk eraan om een vervolg te doen.

Dank je wel, Nicole voor deze mooie en waardevolle ervaring!

 

Frank K.

Hoi Nicole,
Ik wil je laten weten dat ik me na jouw trauma verwijdersessie beter voel. De verhouding met mijn vader is verbeterd en ik voel me vrolijker.
En het werkt inderdaad door.  

Rianne vdG.

Ik had het genoegen een sessie Trauma Collapse Technique bij Nicole te ervaren. Ik ben er open ingegaan, zonder verwachting maar wel met een duidelijke situatie voor ogen waarin ik verandering wenste. 

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Nicole en in de praktijkruimte en liet me dan ook makkelijk door haar meenemen tijdens ‘de reis’ die ze me liet maken. Ze is de materie meester en speelt moeiteloos in op wat ik teruggeef op de vragen die ze stelt en de opdrachten die ze geeft. Nicole heeft een fijne balans tussen de leiding nemen en mij de ruimte en de tijd geven die ik nodig heb. Haar stem is helder en prettig. 

Op een gegeven moment was het klaar. Dat voelde ik in mijn lichaam. Dat wat mij spanning had gegeven was opgelost, uit mijn systeem. Ik was benieuwd hoe ik de volgende ochtend wakker zou worden. Maar echt, het nare, drukkende gevoel, het overspoeld worden door zorgen en nare gedachten is er niet meer. In plaats daarvan voel ik me zorgeloos, krachtig, liefdevol, dankbaar en kan ik de dag aan! Een grote glimlach op mijn gezicht! Dank je wel Nicole!

 
Emmy M.

Ik denk met genoegen terug aan het fijne gevoel van de visualisatie. Wat een helende oefening [trauma verwijder sessie].
Dankzij jou kwamen er mooie herinneringen terug. En de glimlach die jij gedurende de sessie op mijn gezicht toverde, door de kernkwaliteiten zo mooi naar voren te laten komen. Een heerlijke sensatie!
Sindsdien tel ik meer de geluksmomentjes en kijk meer naar de mooie kanten van het leven.

Een mooie manier om je levensvisie te verruimen en je zelfbeeld bij te stellen het positievere in.
Hartelijk dank daarvoor!!!

Carmen

Om heel eerlijk te zijn is het me na 1 Geluksessie niet helemaal gelukt om te stoppen met roken. Maar i.p.v. 25 op een dag, zijn het er 10. In eerste instantie dacht ik: hè jammer, weer mislukt. Maar door jou denk ik nu: als ik dit patroon voor nu aan kan houden, is dit misschien een tussenstap voor straks het helemaal stoppen.

Saskia

Ik was betrokken bij een ongeval in de bus. Bij een noodstop viel ik hard achterover, met mijn hoofd op de grond. Daarna had ik angst om weer naar buiten te gaan, om boodschappen te doen en de bus te pakken. 
Nicole wist mij in 10 minuten [met NLP] te helpen om daarvan af te komen. Ik ben de angst in mijn hoofd nu kwijt. 
De volgende dag ben ik boodschappen gaan doen en een paar haltes met de bus gegaan. Het ging heel goed. De angst is weg. 

Willy

Tijdens de Geluksessies bij Nicole heb ik een veilige sfeer ervaren.
Ze kan heel snel de vinger op de zere plek leggen en je daar op een zachte, positieve manier in benaderen. Verder zoekt ze oprecht de juiste technieken om je mee te helpen.
Ik heb o.a. mogen ervaren hoe het is om heel anders in een situatie te gaan staan.

C.T.

Onbevangen stapte ik in een gesprek met Nicole. Ik voel mijzelf best heel gelukkig, maar meer geluk en balans in je leven, wie wil dat nou niet?
Het is fantastisch om te merken hoe Nicole al heel snel de essentie uit jouw eigen woorden weet op te pikken, die bij je weet te spiegelen. Hierdoor krijg je onverwachte inzichten die je zonder de reflectie van Nicole minder makkelijk en snel naar boven tovert.
Samen ontdek je kleine hanteerbare stappen om tot het gewenste resultaat te komen.
Meer geluk binnen handbereik! Dankjewel Nicole.

Henriëtte

De ruimte straalde rust, veiligheid en vertrouwen uit. Net als Nicole. Ik voelde me zeer welkom. Tijdens ons gesprek kon ik mijn eigen stem volgen. Ik ontving fijne inzichten, en voelde me gezien en gehoord . Superfijn!
Met praktische tips, die direct toepasbaar zijn, ging ik naar huis. Deze Geluksessie was een cadeau aan mezelf en lijkt me goed voor iedereen. Echt een stukje groei in geluk. Ik ga het cadeau doen aan twee bijzondere mensen. Nu maar hopen dat ze het durven te ontvangen.

Petra

Ik merk dat ik veel aan de oefening heb. Juist door te ervaren dat ik mijn grenzen ondertussen wel voel, voel ik meer ruimte. Je benoemt dingen helder en checkt dit ook.

Doris

Je blijft goed bij jezelf en begeleidt mij naar mezelf toe. Ik zie en voel dat je het zelf leeft en voelt en het niet een theoretisch verhaal is. 

Erika

Jouw openheid en de herkenning maakten dat ik me durfde te openen.

Agnes

Ik voelde me zeer welkom. Kreeg veel aandacht. Voor mij is dat heel prettig en hartverwarmend. 

Petra

Nicole kan op een vriendelijke en open wijze luisteren en kijken, waarbij ze niet schuwt om een spiegel voor te houden. Ik pluk nog regelmatig de vruchten van die ene sessie.

Arjan

Nicole kan op een liefdevolle manier heel ongemakkelijke vragen stellen en reflecteren vanuit een ander perspectief. Dit geeft een waardevolle andere kijk op mijzelf. Zij heeft ook de moed om dingen te benoemen, zonder oordeel.

Joost

Over Geluk-workshops

Zie voor specifieke reacties op de pagina van de betreffende workshop.
Hieronder enkele algemene reacties:

De theorie werd helder en duidelijk gebracht. Ik heb nu meer duidelijkheid in mijn patronen.

Susanna

Verrassend (mooi) hoe je in twee avonden zoiets essentieels heel tastbaar en herkenbaar kan overbrengen!

Ancel

Naar zo’n workshop was ik al langer op zoek. De inhoud was leerzaam, met een leuke afwisseling van theorie en ervaringen. Een compleet geheel.

Martin

Ik vond de cursus bruikbaar, boeiend en respectvol.

Dani