Een SoulKey® sessie geeft een dieper inzicht in jouw leven. Het is een onbeschrijfelijke ervaring, waarvan ik hier toch een indruk probeer te geven.

SoulKey® – Sleutel tot de ziel

SoulKey logoSoulKey® is als methode ontwikkeld door Martin Castor Peterson om op de meest eenvoudige manier de meest diepgaande en waardevolle informatie te krijgen over jezelf. Deze methode is heel prettig en enorm krachtig.

In een SoulKey® sessie kun je kennis en inzichten op zielniveau vinden.
Door in een diepe ontspanning op ontdekking te gaan op dit niveau, vind je antwoorden op levensvragen. Antwoorden die je met je bewuste denken niet bereikt.

Voorbeelden van levensvragen zijn:

?  Wat is mijn doel / levensmissie?
?  Waarom kom ik telkens weer in dit patroon?
?  Wat heb ik uit te zoeken met die persoon?
?  Waarom heb ik deze hardnekkige lichamelijke klacht?
?  Waarom voel ik zo vaak uit het niets deze emotie?
?  Wat heb ik nodig om die verandering te maken?
?  Waarom loopt mijn relatie steeds niet goed? 

Elke vraag die jij belangrijk vindt, kun je stellen.
En soms blijk je antwoord te krijgen op een vraag die jij je nog helemaal niet bewust was, maar die er wel toe doet.

Verloop van een sessie

Wanneer je bij mij een SoulKey® sessie komt doen, trekken we daar 3 uur de tijd voor uit. Simpelweg omdat we van tevoren niet weten wat we tegen gaan komen en hoelang we daarmee bezig zijn. De meeste sessies blijken echter tussen de 2 en 3 uur te duren. We zorgen er van tevoren voor dat we in die tijd niet gestoord worden.

Als coach help ik je eerst in een diepe ontspanning en vervolgens naar het zielniveau. Van daaruit volg ik jou. Dit betekent dat jij bepaalt welke stappen je zet en wat je wilt onderzoeken. Wat je tegen zou kunnen komen zijn o.a. gidsen, overleden dierbaren, vorige levens en het ‘leven tussen de levens’. Het blijkt vanzelf wat er aan de orde is voor jou op dat moment.

Ik begeleid je met vragen en een enkele suggestie, wanneer nodig. Ik bewaak ook dat je niet te snel of te langzaam gaat, zodat je wel de benodigde informatie krijgt. Verder maak ik aantekeningen van alles wat jij zegt in de sessie. Dit maakt dat jij niets bewust hoeft te onthouden en heerlijk in de ervaring kunt zijn. Ook een geluidsopname is mogelijk.
Aan het eind van de sessie breng ik je terug in het hier en nu.

Voor wie

SoulKey® helpt antwoorden te vinden, die je elders niet of niet zo snel kunt vinden. Als jij je door het bovenstaande aangesproken voelt, is dit voor jou.

Ook als je sceptisch bent en het allemaal niet wilt geloven, maar toch de drang voelt om het eens te ervaren. Een zekere nieuwsgierigheid en de wens om antwoorden te vinden is al genoeg.

De SoulKey® is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar oud.

Meer informatie en afspraak maken

Denk je dat dit iets voor jou is? Neem vooral even contact met mij op.
Ik kan dan jouw eventuele vragen beantwoorden en je kunt ervaren of er een klik is tussen ons. Daarna maken we een afspraak.

Ik gun jou deze unieke ervaring van harte.
Net als de positieve veranderingen die het je zal brengen. 

Op zielniveau is het prachtig!