Veelgestelde vragen

Wellicht heb je nog vragen over het aanbod van Happy in Balance. Je bent altijd welkom om persoonlijk contact op te nemen. Maar een aantal veelgestelde vragen heb ik hieronder al voor je beantwoord.

Vragen over Groei in Geluk  Is dit moeilijk?  Nee, want jij maakt simpelweg beter gebruik van jouw natuurlijke kwaliteiten.
  Kost dit tijd?  Het is een ontwikkeling in jezelf, waarvoor jij jouw tijd neemt. Het gaat nooit sneller óf langzamer dan wat bij jou past.
  Kost dit geld?  De inspiratie die ik op de website, op Facebook en in nieuwsbrieven deel is waardevol én gratis. Mijn overige diensten zijn nog waardevoller, omdat ze je direct stappen verder helpen. Daarvoor betaal je wel, maar je krijgt altijd de Niet Goed, Geld Terug Garantie. Je hebt niets te verliezen, dus.
  Is het een grote verandering?  Ja, dat kan het zeker zijn. Maar de verandering wordt makkelijk door het stapsgewijs aan te gaan.
  Is het programma wel afgestemd op mij?  Het programma Groei in Geluk biedt verschillende invalshoeken. Jij kiest de invalshoek waar jij je goed bij voelt en gaat van daaruit verder. Bovendien helpen de vragen en opdrachten jou juist om na te gaan wat er bij jou speelt, voor jou belangrijk is en hoe jij gaat Groeien in Geluk.

Neem nu een Stap

Ben je al klaar om Stappen te zetten?
Kies dan op het Stappen Overzicht waar jij wilt beginnen.

Of misschien laat jij je eerst inspireren door nieuws, spreuken en artikelen.

Weet je nog niet precies wat je wilt?
Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan. Dit doe je het makkelijkst via de mail.

En natuurlijk schrijf jij je in voor mijn mailinglijst voor nieuws en inspiratie in jouw inbox. Dan krijg je van mij een GRATIS ebook De GeluksScan. Daarmee ontdek je heel snel hoe en waar jij nog kunt Groeien in Geluk.